….Missing My Besties…..My Life….

Ijan, Kechik & Teh

Hari ini, tetiba rasa rajin nak blogging setelah sekian lama tak blogging kerna sibuk dengan keje. Saja-saja tengok2 kawan2 punye blog, especially one of My Besties’s blog – Nurliena (kechik). Me baca blog title “RECENTLY”, tetiba terasa sedih cos tak dpt join dorg that time waktu Nad’s Wedding in Subang disebabkan komitmen dengan keje. Terasa rugi dan menyesal. Rase sunyi dan sepi melanda di hati….. 😥

Sebenarnya, selama ini me sangat rindukan My Besties. Me teringat waktu blajar kat Uitm, bila me ada masalah, dekat dorglah me selalu luahkan….My Besties yang slalu bantu me bila masa me stress, depressed and susah. Tapi sekarang tidak lagi, me terpaksa simpan sendiri sakit hati ini. Me sendiri yang ubati luka me sendiri….Sebab me xde sape2 yang boleh gantikan tempat dorg di hati me. Merekalah kawan terbaik di dunia dan akhirat. Me akan sentiasa ingat mereka sampai bila….Ijan, Kechik & Teh….I luv the three of u…

CONGRATULATIONS…..ERNADIA..& RIZAL….!!!

Im Happy For Them…Sorry for not attending ur wedding….huhu

Happy tgok muka my oldclassmate in Uitm….

Advertisements

2 Responses to “….Missing My Besties…..My Life….”

  1. ekin..tetiba sayu je bace entri ko nie..=( ape no ko skrg ni? if anythin nk kongsi or share sumthin, sms la aku..

  2. sweetylittlebooboo Says:

    hmm….tulah perasaan aku skang kechik….sgt2 luka hati dan sgt2 rindukan korg…aku still pakai no yg sama…korg sms aku no korg k…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: