….Aku Dulu dan Sekarang….

Perbezaan me dulu dan sekarang….

Dahulu sewaktu belajar di Uitm, me bertudung tapi selalu on off la…muka tak lawa, tak pandai dress up and doll myself…seringkali rasa rendah diri di samping students lain…Dan ada juga yang memanggil me “Ekin Batu” sebabnya hanya me je tau…taknak tulis kat sini…hehehe :P….But yang penting time ni, me still happy cos i have my besties yang slalu ade dgn me eventhough me dijauhi org lain and mostly guys….

Now, me semakin berubah dan maybe terlalu jauh berubah….Know how to doll myself and dress up follow with new fashion….But, me not really happy actually….feel empty inside….kekadang me confused. Mana satu yang harus me jadi?….bila mcm ni, slalu dihindari, bila begini dicela….hmmm….

But for me jgn nilai luaran org…Me slalu ingat pesan Tokwan, ibarat seperti buah….buah yang luarnya nampak elok tak semestinya dalamnya manis, dan tak semestinya buah tu lebam kita tak tahu dalamnya sebenarnya manis….Tapi me bersyukur, family masih menerima perubahan me…sebab hanya mereka yang tahu hakikat sebenar perangai me…Dan me tak minta org lain memahami me cukuplah family dan kawan2 terbaik me….Alhamdulillah….Amin

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: